2019. június 24., hétfő

Scarborough - yet another beautiful English town

Kolléganőnk, Dr. Brauswetterné Papp Éva tegnap, 2019.06.23-án kelt útra első Erasmus pályázatunk utolsó állomására, a gyönyörű észak-angliai kisvárosba, Yorkshire megyébe, Scarboroughba. Üzenetet küldött nekünk!



Scarborough 1. Nap
 
Az Anglolang Academy által szervezett Erasmus K1-es mobilitás témája a tartalomalapú nyelvoktatás, a CLIL módszertanának megismertetése a résztvevőkkel. Az első alkalmon 15-en vettünk részt 11 különböző országból. A ,,diákok’’ között voltak csehek, lengyelek, spanyolok de Omán is képviseltette magát. Az első délelőtt az ismerkedés jegyében telt, bemutatkoztunk, csapatépítő játékokat játszottunk, továbbá az előadó a módszertanhoz szükséges szókincset gyakoroltatta velünk. Hamar összehangolódott a csapat, és a változatos feladatoknak köszönhetően szinte mindenkivel kapcsolatba kerültünk. 

A délután folyamán rövid városnéző túrára indultunk, ahol megcsodálhattuk Yorkshire gyöngyszemének nevezetességeit: a zöld minden árnyalatát a parkokban, a hangulatos téglaépületeket, a pubokat és a legjobb brit fish and chips árusokat. A homokos tengerpart a százéves Grand Hotellel, a sziklákkal és a halászmadarak ezreivel különleges élményt nyújtott. Az időjárás kicsit mostohán bánt velünk, az időjósok javulást ígérnek! Érdeklődve várjuk a következő napot 😊

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése