2021. július 28., szerda

Nagyon pörgünk! Éva Barcelona 1.0

Az első nap izgalmasan kezdődött: a kurzusvezető bemutatta Barcelona nevezetességeit, segített a tájékozódásban. Eközben olyan tudnivalókat is megosztott velünk a helyi szokásokról, melyek igazán hasznosnak bizonyultak ebben a multikulturális nagyvárosban. Érdekességeket hallhattunk Gaudiról, a be nem fejezett Sagrada Familiáról, arról hogyan közlekedjünk, mire vigyázzunk. 

A következő etap a bemutatkozásról szólt: minden résztvevő hozott egy rövid anyagot (videót, PPT-t) az iskoláról, illetve a településről, ahonnan jött. Így bepillantást nyerhettünk az iskolák világába, az oktatási rendszer jellegzetességeivel ismerkedtünk Szlovénia, Bulgária, Görögország, Olaszország és Románia kapcsán. És természetesen én is megismertettem csoporttársaimat a százhalombattai Eötvössel. 

Az első nap utolsó részében kurzusvezetőnk Dr Mila Petkova bevezetett minket a pozitív pszichológia világába, bemutatta nekünk jeles képvíselőit: Seligment és Csíkszentmihályit. Elsajátítottuk az alapokat, miközben érdekes önismereti játékokat játszottunk. Szabadidőmben családommal megkezdtük a város felfedezését: Sagrada Família és Güell park.












 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése